18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Najluskuzniji hotel u Boki pripremio poseban program za Dan žena

Hotel Regent
Hotel Regent

Hotel Regent Porto Montenegro će i ove godine proslaviti međunarodni Dan žena – 8. mart.

Ovom prilikom, u Teodo dvorani biće upriličen koncert pod nazivom „Hvala vam, dame“, u sklopu kojeg će u vokalnim i vokalnio-instrumentalnim sastavima kompozicije klasične i evergreen muzike izvoditi profesori i učenici Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“ iz Kotora.

„Za sve naše gošće i goste priredili smo svojevrsno Regent muzičko iskustvo koje će se ogledati u koncertu umjetničke muzike. Jedan od naših ciljeva je da kroz potencijale koje kompleks Regent Porto Montenegro nudi, promovišemo crnogorske umjetnike. Ovoga puta, imamo zaista lijep povod, jer Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“ iz Kotora slavi 70 godina postojanja, tako da ovaj koncert organizujemo kako u čast svih dama povodom 8. marta, tako i povodom godišnjice škole“ – kazao je juče Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

„Pričinjava mi izuzetno zadovoljstvo to što ćemo imati priliku da svoja umijeća predstavimo publici hotela Regent Porto Montenegro. Smatram da se kompozicije Vide Matjan, zatim kompozicije klasične i evergreen muzike savršeno uklapaju u sam ambijent Teodo dvorane, kao i u čitav koncept poslovanja koji je ostvario hotel Regent Porto Montenegro. S tim u vezi, pozvala bih sve čitaoce da svoje povjerenje 8. marta povjere nama, jer obećavamo nezaboravno iskustvo“- istakla je Laura Jovanović, direktorica ŠOSMO „Vida Matjan“ iz Kotora.

Koncert „Hvala vam, dame“ počeće u Teodo dvorani hotela Regent Porto Montenegro 8. marta u 19 sati, nakon čega će svi prisutni nastaviti sa dobrom zabavom u Regent-ovom Library baru uz konzumaciju koktela i tapasa.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije