16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Najluskuzniji hotel u Boki na originalan način u saradnji sa kotorskom školom obilježio 8.mart

Laura i Milo

Hotel “Regent Porto Montenegro” u Tivtu na sofisticiran način proslavi je sinoć 8. mart, međunarodni Dan žena.

U Teodo dvorani upriličen je koncert pod nazivom „Hvala vam, dame“, u sklopu kojeg su u vokalnim i vokalnio-instrumentalnim sastavima kompozicije klasične i popularne muzike izvodili profesori i učenici Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“ iz Kotora.

„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa ŠOSMO „Vida Matjan“ iz Kotora. Radujemo se što smo ostvarili dobru komunikaciju, i pretočili je u zaista kvalitetan proizvod koji su gosti hotela konzumirali sa posebnim zadovoljstvom“ -kazao je Milo Radonjić, PR i Marketing menadžer hotela „Regent Porto Montenegro“.

Violina i klavir

„Kao hotel koji sa ponosom ističe pet zvjezdica koje u nazivu nosi, moramo biti pažljivi pri odabiru partnera sa kojima sarađujemo. ŠOSMO „Vida Matjan“ je škola koja iza sebe ima tradiciju od 70 godina uspješnog postojanja. S tim u vezi, sasvim je logično da će ovakva institucija ući u uži spektar partnera sa kojima sarađujemo, te da ćemo nastaviti da prezentujemo crnogorske umjetnike internacionalnoj publici i gostima hotela, jer imamo šta da predstavimo, i čime da se ponosimo“- dodao je on.

Samo dva dana nakon koncerta u „Regentu“, ŠOSMO „Vida Matjan“  će proslaviti svoj 70. rođendan cjelovečenjim koncertom u Crkvi Sv. Duha u Kotoru.

Publika

„Osmomartovski koncert je poseban, zato što je sadržao elemente koje bismo mogli nazvati premijerom prije premijere. Gosti hotela mogli su čuti kompozicije koje ćemo izvoditi na koncertu povodom našeg 70. rođendana, ujedno i dana škole. Veoma sam zahvalna menadžmentu hotela „Regent Porto Montenegro“ što nam je pružena prilika da se predstavimo internacionalnoj publici koji su gosti hotela. Mi smo uživali, a kroz naknadni razgovor sa publikom, evidentno je da je užitak bio obostran“ -istakla je Laura Jovanović, direktorica ŠOSMO „Vida Matjan“ iz Kotora.

Inače, na programu koncerta u srijedu veče u najluskuznijem bokeljskom hotelu, bila su djela Vide Matjan, koja je utemeljila muzičko obrazovanje u Boki kotorskoj, kao i ostala djela umjetničke i popularne muzike.

Najčitanije