13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Najava – Petrovačka noć 27. avgusta

Petrovačka noć 2015. foto Dušan Antonović
Petrovačka noć 2015. foto Dušan Antonović

Jedna od najljepših manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, Petrovačka noć, ove godine će se održati u subotu, 27. avgusta i prepoznata je kao kruna dešavanja na budvanskoj rivijeri u periodu glavne turističke sezone.

Manifestacija sa gotovo najdužom tradicijom, vremenom je postala najveća pučka fešta od ribe, vina i muzike na našoj obali i razlog zbog kojeg se brojni turisti odlučuju da baš u periodu njenog održavanja usklađuju i svoje odmore. Ove godine posjetioci će uživati u svim segmentima programa – sportskim igrama, podjeli velikih količina ribe i vina, uz zvuke primorskih klapa, kao i izložbi autentičnih suvenira i radova umjetnika iz Budve.

Na kraju dana, na bini smještenoj na šetalištu ispred hotela “Palas”, nastupiće: mlada crnogorska pjevačica Anita Popović, popularni hrvatski pevač Damir Urban i legende regionalne muzičke scene – Bajaga & Instruktori!

Petrovačka noć
Petrovačka noć

Petrovačka noć biće upotpunjena spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Najčitanije