15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Najava – Internacionalni ljetnji kotorski karneval

Kotorski karneval - Foto Montenegrotravel
Kotorski karneval – Foto Montenegrotravel

Internacionalni ljetnji kotorski karneval, koji se organizuje po četrnaesti put, biće svečano otvoren u srijedu 5.avgusta od 20 i 30 na Trgu od oružja”, kazali su organizatori udruženje “Fešta”.

Istog dana od 21 sat na Ljetnjoj pozornici biće održan 17. samostalni koncert mažoretki “Fešta”, a od 22 sata na Trgu od oružja počeće “Veče klapa”, dok će u 23 sata na Trgu od oružja biti odigrana predstava „Na kotorskom dvoru” Teatra 303.

U četvrtak 6.avgusta od 21 sat na Pjaci od muzeja je “Dječji maškarani program”, a pola sata ranije na platou ispred shopping centra “Kamelija” je “Kamelijina papalada alla maka”.

Ljetni karneval Kotor
Ljetni karneval Kotor

“Ribarska fešta” na Muljanskoj rivi počinje u 21 i 30, u organizaciji Mjesne zajednice Muo, a u 22 i 30 na Trgu od oružja je Karnevalski koncert „Los kabaljeros” Marijači benda iz Zagreba.

U petak 7.avgusta u 19 sati na ljetnjem bazenu su “Karnevalske igre bez granica na vodi” i predstavljanje inostranih karnevalskih grupa. Iste večeri na Trgu od oružja u 22 sata biće održan koncert “30 godina Muzičke radionice”.

Manifestacija se završava u subotu 8.avgusta velikom karnevalskom povorkom glavnom gradskom saobraćajnicom od 21 sat. Nakon toga planirana je karnevalska noć u Starom gradu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije