17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Najava – 7. Susret ljubitelja Volkswagen oldtajmera

Bube u Tivtu
Bube u Tivtu

7.Internacionalni skup Volkswagen klasičnih automobila biće održan u Tivtu u petak, 22. maja Skup će trajati tri dana, od 22. do 24. maja. Interesovanje za ovaj skup je ogromno, te se svake godine broj zemalja učesnica povećava.

Ove godine organizatori očekuju automobile i njihove vlasnike iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Rumunije, Bugarske i Njemačke. Prošlogodišnji skup okupio je osamdesetak automobila iz pomenutih država, dok je ove godine učešće prijavilo oko sto učesnika.

Kako godine odmiču, tako se mijenja i prag godišta vozila koja se nazivaju klasičnim automobilima, međutim za sada je granica Golf 1.

Automobili će biti izloženi u centru Tivta u subotu 23. maja, nakon 17 časova. S obzirom da se radi o trodnevnom skupu, ljubitelji će moći da vide automobile sva tri dana u kampu na tivatskoj Župi.

Za sve posjetioce ulaz je besplatan.

Od samog početka, 2009. godine, organizator skupova u Tivtu bio je VW Club Tivat, koji se zbog omasovljavanja i djelovanja na čitavoj teritoriji Crne Gore preregistrovao u VW Classic Club Montenegro.

Glavni pokrovitelji ovog skupa su Opština Tivat i Turistička organizacija Tivta.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije