13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrađeni na IX Međunarodnom sajmu u Kragujevcu

Sa sajma u Kragujevcu

Turistička organizacija Herceg Novi je dobila plaketu za II mjesto za najbolju promociju tokom IX Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koji se održavao od 24. do 26. novembra 2017. godine.

Nagradu i priznanje za kreativno i kvalitetno predstavljanje na Sajmu u Kragujevcu, hercegnovskoj Turističkoj organizaciji dodjeli su Šumadija sajam i Gradska Turistička organizacija Kragujevac.

Domaćini su dodjeli i nagradu zajedničkom štandu lokalnih turističkih organizacija Budva, Tivat, Herceg Novi i Bar čije je predstavljanje osvojlio plaketu kao drugoplasirani najbolje uređeni izložbeni prostor na Sajmu.

U Kragujevcu se ove godine okupilo preko 80 izlagača iz regiona, što je privuklo i veliku medijsku pažnju za sva dešavanja na ovoj turističkoj manifestaciji, pa je tako nakon svečanog uručenja pomenutih priznanja na crnogorskom štandu, ekipa TV Kragujevac napravila i posebnu reportažu sa pojedinačnim predstavljanjem svih LTO iz naše zemlje koje su bile prisutne na Sajmu.

Predstavljanje Herceg Novog je nastavak uspješne promotivne kampanje u regionu sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike i vansezonsku ponudu. Stoga je mnogobrojnim posjetiocima našeg štanda predstavljen bogat četvrodnevni program Dočeka Nove 2018. godine, koji Opština Herceg Novi i TO HN organizuju po prvi put na atraktivnoj lokaciji u jednom od najljepših parkova u Crnoj Gori u Parku Boka u centru grada.

U istom kontekstu je i plan da se svakog vikenda u najvećim gradovima u Srbiji organizuje i promocija javnog dočeka Nove godine u Herceg Novom, podjelom flajera u tržnim centrima i na centralnim lokacijama u Kraljevu, Čačku, Novom Sadu, Beogradu, što svakako predstavlja nastavak uspješne promotivne kampanje u regionu.

Najčitanije