Nagrade za prvu etapu regate „Tisuću otoka“

U sklopu regate „Tisuću otoka“ juče je u akvatoriju Boke Kotorske održana mala regata „Tisuću otoka + 2“

U ovoj maloj regati jedriličari iz Boke imali su priliku da jedre sa učesnicima međunarodne jadranske regate, oko dva peraška ostrva. U ukupnom plasmanu pobijedila je jedrilica „Damaco” sa skiperom Berislavom Vranićem, drugo mjesto osvojila je „Tramontana” sa skiperom tivatskim jedriličarem Ilijom Belanom, a treća je bila jedrilica „Jugo” sa skiperom Edvardom Danieliem.

Super brza jedilica Esimit 2 Europa sa skiperom Johenom Šumanom od Porto Montenegra je dobila nagradu za najbrži brod.

Na bazenu Lido Mar u marini Porto Montenegro upriličena dodjela nagrada pobjednicima i koktel za prvu etapu velike regate „Tisuću otoka i regate“ i „Tisuću otoka +2“. Sve učesnike regate pozdravio je direktor marine Porto Montenegro Toni Braun.

[quote_box_left]Nagradu pobjedniku prve etape regate, Tisuću otoka, jedrilici „Damaco“ iz Rijeke sa sakiperom Berislavom Vranićem uručio je predsjednik opštine Tivat, Ivan Novosel.[/quote_box_left]

Drugo mjesto osvojla je jedrilica „Cuba Libre“ iz Litvanije“ Treće mjesto osvojla je jedrilica „Hydra“ iz Austrije.

Regata se nastavlja danas u obratnom smjeru prema Rijeci na istom kursu, sa startom u 12 sati ispred marine Porto Monengro.

Regata se zaključuje u nedjelju 28. septembra u Rijeci.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.