15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – Nacionalna premijera “Igla ispod praga”

Nacionalna premijera rediteljskog prvijenca Ivana Marinovića “Igla ispod praga” održaće se u četvrtak 15. septembra, sa početkom u 21 sat, u Herceg-Novom – Dvorana “Park”. Nakon ove premijere film će se prikazivati narednih sedam dana.

Svjetska premijera i prikazivanje filma “Igla ispod praga”, u okviru glavne takmičarske selekcije na nedavno završenom Sarajevo Film Festivalu, naišla je na odličan prijem kod publike, ali i kod kritike.

“Igla ispod praga”, za koji je Ivan Marinović pisao i scenario, priča je o stanovnicima malog sela Luštica, koji prodajom velike zemlje treba da riješe sve svoje problema. Međutim, jedina prepreka na takvom putu je tvrdoglavi pop Petar, koji odbija da proda svoj dio.

U fimu igraju Nikola Ristovski, Leon Lučev, Jelisaveta Seka Sablić, Ljubomir Bandović, Bogdan Diklić, Dragana Dabović, Goran Slavić, Dejan Đonović, Tihana Ćulafić, Filip Klicov, Mirko Vlahović, Stevan Radusinović I drugi.

Igla ispod praga
Igla ispod praga

Ulaznice na dan 15.09. koštaju 5 eura, dok na dan 16., 17., 18., 19., 20., 21.09. koštaju 4 eura.

Igla ispod praga
Igla ispod praga

Ulaznice se prodaju na blagajni Dvorane “Park” od 9 do 12h i od 18 do 20h. Rezervacije se vrše u istom terminu na: 068/851-031

Najčitanije