15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Muzička škola i TO Tivat u Norveškoj

TO Tivat
TO Tivat

Turistička orgnizacija Tivat će se od danas do 18. maja zajedno sa Muzičkom školom Tivat predstaviti u norveškom gradu Sand.

Ovo je prvi put da To Tivat nastupa na norveškom tržištu. Za ovu priliku pripremljen je širok izbor propagandnog materijala kako bi na najbolji mogući način predstavili ponudu Crne Gore i Tivta.

TO Tivat će posjetiocima dijeliti prropagandni materijal : brošuru „Tivat na dlanu“ koja je rađena na engleskom jeziku, katalog „Od elite do elite“, za ovu priliku izradili smo i dvostranu mapu Evropa- Crna Gora, kao i male flyere sa redom letenja Norwegian airlinesa koji će tokom ljeta 2015 imati liniju Oslo- Tivat. Pored brošura i mnogobrojnih flayera, posjetioci će moći pogledati film o Crnoj Gori pod nazivom „Kao na filmu“, film o Tivtu „Od elite do elite“, kao i film Vladimira Perovića „Ribar Đorđe razgoni mrak“.

Ovo predstavljanje ponude Crne Gore na Dan državnosti Norveške biće uveličano predivnim koncertom Muzičke škole Tivat koja je i zaslužna za ovu uzvratnu posjetu gradu Sand u Norveškoj.

Najčitanije