Morskom dobru dodijeljena nagrada Brand Leader Award 2017.

Predtrag Jelušić

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić učestvovao je danas u Panelu na temu “2017 – godina održivog razvoja turizma: Održivo upravljanje plažama”, koji je održan u okviru 7. Biznis konferencije “Turističko tržište Jugoistočne Evrope- SEET 2017” u Beogradu.

U Panelu su pored direkotra Jelušića, učestvovali i potpredsjednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam iz Novog Sada Ivan Đoković, predstavnik kompanije “Hotelsko i destinacijsko savjetovanje” HDC-a iz Hrvatske, Branko Bogunović i Ćazim Hodžić, zakupac sportsko rekreativne plaže u Ulcinju I vlasnik Kite surf kluba “Dolcinium”. Moderator ovog panela bila je Tijana Maljković, sekretarka Udruženja za turizam, Privredne komore Srbije.

U toku današanjeg panela predstavljen je dosadašnji model upravljanja plažama u Crnoj Gori, ali i najavljena izrada nove Strategije održivog upravljanja plažama, koja će unijeti mnoge inovativnosti I crnogorsko obalno područje još više učiniti konkurentnim u odnosu na ostale mediteranske destinacije.

Stručni kolegijum 7. Biznis konferencije „SEET 2017“ donio je odluku da se ove godine nagrada BRAND LEADER AWARD 2017 dodijeli Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kao lideru u postavljanju novih standarda u konkurentnosti turističkog tržišta jugoistočne Evrope kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije u oblasti unapređenja korišćenja i održivog razvoja morskog dobra. Nagradu je u ime Javnog preduzeća primio director PredragJelušić.

7. Biznis konferencija„Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2017“,održava se pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a ima za cilj unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu JIE, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista izmedju zemalja u Regionu i privlačenja turista sa dalekih emitivnih tržišta, saopšteno je iz Morskog dobra.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.