Morsko dobro: Sanirano kupalište ispred hotela Kamelija

Sanirano kupalište

Javno preduzeće za upravljanjem morskim dobrom Crne Gore završilo je radove na rekonstrukciji betonske plaže ispod Hotela Kamelija u Tivtu.

Radovi su podrazumjevali „presvlačenje“ postojeće površine novim slojem armiranog betona, izuzev prostora na kojem je predviđen pijesak za igru i zabavu djece. Ugrađene su  i nove cijevi za odvod vode sa tuševa, dok će montažu nova dva tuša uraditi vlasnik hotela „Kamelija“

Ukupna površina platoa odnosno kupališta koji je rekonstruisaniznosi 1331,50m2.Po završetku radova prostor plaže je oslobođen od građevinskog materijala i vraćen u uredno stanje.

Radovi na realizaciji navedenog posla započeti su 16. oktobra,a završeni su prije predviđenog roka, dok je ukupna vrijednost radova iznosila 24.534,00 eura.

Sanirano kupalište

U cilju oplemenjavanja plažnih prostora i rekonstrukcije izgrađenih kupališta u Bokotorskom zalivu za narednu turističku sezonu, do kraja sedmice očekuje se i početak radova na rekonstrukciji Novosadske plaže u Herecg Novom.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.