12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Mladi DPS-a Kotor pozvali na linč Vladimira Jokića

Sa Facebooka DPS-a

Predsjednik Opštine Kotor i lokalnog Odbora Demokrata Vladimir Jokić podnio je nadležnom državnom tužilaštvu preko svog punomoćnika kirivičnu prijavu povodom, kako je saopštio, javnog poziva Savjeta mladih DPS-a iz tog grada na njegovo linčovanje.

“U nizu brutalnih napada i podmetanja koji traju od dana mog izbora za predsjednika opštine Kotor, ovaj poslednji je najmonstruozniji, kojim su pokazali svoje pravo lice. Dodatno zabrinjava kada ovakvi pozivi dolaze od strane onih koji su vlast već 27 godina i koji kontrolišu sve državne organe, javne i tajne službe”, saopštio je Jokić, komentarišući objavu na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, javni poziv na linč, uz dodatno pojačavanje tog poziva onom da “nije svako Ture za vezira”,  su isti metodi koji su korišteni devedesetih u obračunima širom regiona.

“Nadao sam se da su takvi dani iza nas, ali je očigledno da isti oni koji su tada pozivali na linč ni danas nijesu odustali od svojih metoda. Od dana osnivanja Demokrata pacovskim kanalima pozivate na linč, angažujete sve vaše udbaške kapacitete da nas zaustavite, ali do danas nismo imali formalnu potvrdu da stojite iza hajke na Demokrate. Danas je jasno da je ista ruka koja je pisala ovaj poziv na linč sa svojim dobro poznatim pomagačima pisala i sramni letak u Herceg Novom”, naveo je Jokić.

On je dodao da od nadležnih državnih organa očekuje hitnu reakciju, otkrivanje i kažnjavanje svih odgovornih.

“Znajući na šta ste sve spremni i šta ste sve radili ne tako davno, poručujem vam da ću za bilo koju, i najmanju neprijatnost učinjenu mojoj porodici, prijateljima, kolegama i meni lično smatrati za odgovorne DPS, lokalni i državni, njihovog predsjednika Đukanovića i premijera Markovića”, naveo je Jokić.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije