15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Miss Crne Gore – Nataša Milosavljević

Pobjednica takmičenja za najljepšu Crnogorku – Miss Monte 2015, je Nataša Milosavljević iz Herceg Novog odlučio je  žiri na čijem je čelu bila predsjednica opštine  Herceg Novi Nataša Aćimović.

Nataša je prije dvije godine  učestvovala  na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među  10 najljepših djevojaka svijeta. Ovogodišnja missica je i dobitnica  stipendije UDG.

Prva pratilja je Podgoričanka Katarina Keković, a  mis šarma  Kristina Đurković. Kristina Mitrović i Milica Milačić su ponijele titulu TV lice, dok je  Mis fotogeničnosti, prema ocjeni žirija novinara Elma Hot iz Bara kojoj je pripala i titula  Filmsko lice.

Marijana Jošović  je “Mis interneta”, a Anđela Tešić, Lara Pejić i  Marijana Kaserić dobiće priliku da se predstave u modelingu

U finalnoj večeri devojke su se predstavile u vjenčanicama kreatorke  Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima  brenda “Il cuore”, i na kraju u  toaletama kreatorke Sonje Bober.

Miss Crne Gore predstavljaće našu  zemlju na izboru za Mis svijeta u  Londonu koji će se održati u decembru, prva pratilja ide na Miss  Universum u januaru 2016, Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO  Herceg Novi.

Izvor:S.K
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije