Ministar Janović u Kotoru otvara renoviranu fiskulturnu salu i najavljuje drugu fazu rekonstrukcije gradskog bazena

Gimnazija Kotor

Ministar sporta Nikola Janović u utorak 14. novembra 2017. boraviće u radnoj posjeti Kotoru, gdje će u 10 sati sa direktorom Direkcije javnih radova Almerom Kalačem, posjetiti bazen ,,Nikša Bućin” povodom početka druge faze rekonstrukcije i sanacije gradskog bazena.

Zajedno sa ambasadorom NR Kine u CG Cui Zhiweiom, ministar Janović u 11 sati, otvoriće renoviranu fiskulturnu salu koju koriste kotorska Gimnazija i JU Srednja pomorska škola.

Riječ je o sali obuhvaćenoj donacijom Ambasade NR Kine u Crnoj Gori, sa kojom je Ugovor o donaciji vrijedan više od 112 hiljada eura, Ministarstvo sporta potpisalo 21. juna 2017. Dio je to projekta Ministarstva sporta ,,Afirmacija školskog sporta” čiji je cilj unaprjeđivanje uslova u nastavi fizičkog vaspitanja i podsticanje djece i omladine da se što više bave sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Podijeli

1 komentar

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.