13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Miliću ulov mjeseca februara

Prvo mjesto – Milan Milić – grdobina 33.5kg

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u fenruarskom kolu nagradne igre “Ulov mjeseca”, osvojio je Milan Milić iz Ulcinja, sa ulovljenom grdobinom teškom 35,5 kilograma i dugačkom 1,4 metara.

Ovu popularnu nagradnu igru za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za proizviodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta.

“Grdobina mrkulja kako piše u knjigama o ribljim vrstama,  navodno narasta do 40 kg. Ova moja je bila od 35, 5kg. Što se tiče Ulcinja, niko nije ulovio veću. Prilikom vađenja iz mora mislio sam da sam zakačio neko drvo-panj… Kad je dospjela u čamac nisam mogao vjerovati da uopšte postoji tolika velika grdobina”- opisao je svoj ulov Milić. On je kapitalni primjerak te vrste riblje divljači, ulovio na dubini od oko 35 metara, na muljevitom dnu u blizini ostrvca Stari Ulcinj.

Dugo mjesto – Davor Lakićević – tuna 63kg

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura, osvojio je Davor Lakićević iz Tivta  koji je ulovio tunu od 63 kilograma. Tunu je Davor ulovio blizu Mamule, tehnikom drifting.

Treće mjesto – Vladan Kostić – zubatac 7.3kg

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura osvojio je Vladan Kostić, sa zubacem od 7,3 kg. Zubatac je ulovljen na dubini od 60 metara a Vladan je kao mamac koristio živu lignju.

 

Izvor:S. L.

Najčitanije