20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Mihailoviću ulov mjeseca marta – Kernja 15,5 kg

Prvo mjesto - Zoran Mihailović - kernja 15,5 kg
Prvo mjesto – Zoran Mihailović – kernja 15,5 kg

Prvo mjesto u martovskom krugu nagradne igre „Ulov mjeseca“ što je za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju organizuje kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more „Una“ iz Tivta, osvojio je Zoran Mihailović, član Ribolovačkog kluba „Pristan“ iz Bara.

Prvo mjesto i i vaučer koji može potrošiti u prodavnicama ribomaterijala „Sipa“ Mihailoviću je pripalo za ulovljenu kernju težine 15.5 kilograma. Baranin je ovog kapitalca ulovio štapom iz čamca, sa živom ribom kao mamcem u barskom akvatorijumu, na oko 50 metara dubine.

Mart - Drugo mjesto Nenad Erceg - brancin 7kg
Mart – Drugo mjesto Nenad Erceg – brancin 7kg

Drugo mjesto i vaučer koji takođe može potrošiti u „Sipi“ osvojio je Nenad Erceg iz Tivta sa ulovljenim brancinom od 7 kilograma. Brancina je Nenad ulovio u Tivatskom zalivu, na karolu iz ruke, a mamac je bio živi špar.

MART 3. mjesto - Perica Dabanović - zubatac 8.3kg
MART 3. mjesto – Perica Dabanović – zubatac 8.3kg

Treće mjesto pripalo je je Perici Dabanoviću sa ulovljenim zubacem težine 8,3 kilograma. Dabanović je takođe član RK „Pristan“ iz Bara, a velikog zubaca je ulovio štapom iz čamca, na oko 3 milje od obale u barskom akvatorijumu. Zubatac se u jutarnjim satima, „bacio“ na mamac – živu bukvu, a ulov je ostvaren na dubini od oko 50 metara.

 

Izvor:S. L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije