Memorijal Spasića i Mašere

Regata Memorijal Spasića i Mašere, jedren je juče u Tivtu za sportske klase jedrilica tipa Optimist, Laser Standard, Radial i 4.7.  Izuzetan ljetnji dan i lijep jugoistočni vjetar, oštrijal,  snage 5- 8 čvorova išli su na ruku mladim jedriličarima koji su odjedrili tri regate.

Na regati je učestvovalo više od 50 jedriličara iz 8 klubova iz Rusije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Sutra se nastavlja takmičenje, planirana su još dva jedrenja i dodijela nagrada na terai JK Delfina. U nastavku, evo rezultata nakon prvog dana jedrenja:

Klasa Optimisti – Nikola Golubovic iz JK Delfin je trenutno na prvom mjesto ukupno i prvom mjestu do dvanaest godina. Aurora Palko iz hrvatskog JK Delfin je druga ukupno, drži i drugo mjesto do dvanaest i prvo  mjesto za djevojčice. Danilo Jončić iz JK Delfin je na trećem mjesto ukupno.Tatijana Kusovac iz JK Delfin danas na drugom, a  Josipa Čelanović na trećem mjestu za djevojčice. Pavle Musić iz JK Delfin je na trećem mjestu do dvanaest godina.

U klasi Laser Standard nakon tri jedrenja prvi je Igor Les a drugi Matija Grabić, obojica iz JK Delfin i Luka Erac iz JK Lahor je treći.

Klasa Laser Radial – Todor Tušup, JK Jugole Grakalić prvi,  Irina Kusovac iz JK Delfin na drugom i Andrija Katurić iz Jugole Grakalić je treći.

Klasa Laser 4.7 –  Ilija Marković, JK Delfin prvi, Nada Stanikić, JK Gemax Beograd drugo mjesto i Igor Nikolić iz JK Delfin je treći.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.