8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Međunarodni teniski turnir veterana na ITF kalendaru?

Herceg Novi
Herceg Novi

,,Herceg-Novi VET 2015″, 8.Međunarodni teniski turnir veterana održati će se od danas 21. do 23. avgusta, na terenima Teniskog Kluba ,,SBS” na Toploj i Sportskog Centra ,,Igalo”,

Teniski tereni
Teniski tereni

Organizator turnira, čiji su pokrovitelji Opština i Turistička Organizacije Herceg Novi, je Teniski klub Herceg Novi koji je za dosadašnji rad dobio je pohvale Međunarodne Teniske federacije (ITF), a time i veliku šansu da ovaj turnir uđe u ITF kalendar, što bi bila i svojevrsna promocija turizma grada.

,,Imamo najavljeno učešće preko 80 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Češke, Rusije. Oni će sa porodicama boraviti u Herceg Novom nekoliko dana, što će dosta značiti i za produžetak sezone. Turnir je uvršten u zvanični kalendar Saveza teniskih veterana Crne Gore i igra se po ITF pravilima za veteranske turnire u sedam kategorija”, kazao je član Teniskog kluba HN, Boris Obradović i zahvalio se Opštini HN, Turističkoj Organizaciji Herceg Novi i firmi d.o.o.”Optimist” na podršci za organizaciju ovako velikog i značajnog turnira.

Najčitanije