17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Međunarodni sajam namještaja u Budvi

Budva - foto Boka News
Budva – foto Boka News

Međunarodni sajam namještaja u Budvi, koji je već četiri decenije najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti namještaja, uređenja enterijera, eksterijera i prateće industrije repromaterijala, počeće u srijedu.

“Međunarodna sajamska manifestacija, koja se održava u okviru Jadranskog sajma, okuplja kompanije koje se bave dizajnom, projektovanjem, stručnom literaturom, proizvodnjom i distribucijom, i izlažu namještaj svih vrsta i namjena, od opremanja stambenog, javnog i kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije, baštenskog namještaja, rasvjete, ugradnog i namještaja po mjeri, do stilskog i klasičnog”, navodi se u saopštenju.

Jadranski sajam, kako se navodi da na sajtu manifestacije, nudi uspješnu platformu za kvalitetnu prezentaciju i promociju novih proizvoda, kolekcija i trendova u dizajniranju namještaja i mjesto je gdje se razmenjuju informacije i ostvaruju novi poslovni kontakti.

“Kolektivni nastupi kompanija i proizvođača u organizaciji regionalnih državnih institicija i privrednih komora, dodatno afirmiše međunarodni karakter i omogućava snažnije povezivanje sa prekograničnim partnerima”, rekli su organizatori.

Jadranski sajam će, kako se dodaje, u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, kao i izlagačima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na jubilarnom 40. Sajmu namještaja.

Sajam namještaja traje do nedjelje.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije