10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Matijević: “Vi ste bez sumnje najznačajnija promocija za Tivat, najbolja reklama za grad …”

Prijem za sportiste

Predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević ugostila je u srijedu, 18. oktobar sportiste iz Tivta koji su u proteklom periodu ostvarili značajne rezultate, prije svega na međunarodnoj sportskoj sceni, afirmišući Tivat na najbolji mogući način. Uspješne sportiste pozdravili su predsjednica opštine, potpredsjednik Dejan Maslovar i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.

Predsjednica je na osvojenim uspjesima čestitala Miroslavu Petkoviću, istaknutom bućaru koji se nedavno vratio sa Svjetskog prvenstva u bućanju koje je održano u Kazablanci (Maroko), i to sa osvojenim trećim mjestom.

Među uspješnima je i mladi Aleksandar Filip, član Triatlon kluba „Tivat“, koji je tokom 2016. godine osvojio čak 41 medalju na različitim internacionalnim takmičenjima, a nedavno je donio zlatno odličje sa triatlona održanog u Puli (Hrvatska). Sve čestitke predstavnici opštine uputili su danas i Luki Perišiću iz Kik boks kluba „Tivat“, koji je osvojio prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu u kik boksu, održanom krajem septembra u Bijelom Polju. Posebnu pažnju javnosti zavrijedili su i sportski entuzijasti, osnivači Avanturističkog kluba K4, Dejan Milošević, Željko Manojlović i Miroslav Andrić koji su nedavno osvojili Mon Blan, najviši vrh zapadne Evrope.

„Vi ste bez sumnje najznačajnija promocija za Tivat, najbolja reklama za grad ali i primjer kako odricanje i požrtvovanost donose rezultate za ponos“, rekla je predsjednica opštine čestitajući prisutnima na ostvarenim uspjesima.

Potpredsjednik Dejan Maslovar istakao je namjeru opštine da svim sportovima obezbjedi što bolje uslove za rad, dok je sekretarka Darka Ognjanović navela da je Opština Tivat prepoznala značaj sporta i da na godišnjem nivou izdvaja značajna sredstva za sportske klubove, te da je Sekretarijat otvoren za svaki vid saradnje i prije svega podrške.

Sportisti su iznijeli svoje utiske sa nedavnih takmičenja, rekapitulirajući godinu koja polako ostaje za njima, uz obećanje da će nastaviti nizati velike uspjehe.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije