Od marta ponovo linija Bar- Bari ?

Trajekt SVETI STEFAN II kompanije Barska plovidba
Trajekt SVETI STEFAN II

Predsjednik Odbora direkotra Barske plovidbe Vojo Bojović kazao je da odbor direktora i menadžment kompanije aktivno radi na zamjeni broda Sveti Stefan II sa ciljem pronalaženja broda boljih peformansi, te da razmatraju alternativne modalitete kako ne bi došlo do zastoja liniji Bar-Bari.

“Akcenat stavljamo na “privremeno zaustavljanje”, a nikako na ukidanje linije, jer kako nam je svima poznato da u ovim zimskim periodima linije poput Bar-Bari-Bar uglavnom prave pauzu u poslovanju do marta naredne godine, stoga smatramo da ćemo, s obzirom da se ovaj period tokom ranijih godina koristio za pregled broda, uspjeti da iznađemo rješenje koje će obezbijediti redovan pomorsko-putnički saobraćaj između Crne Gore i Italije”, zaključio je Brajović.

Kompanija Barska plovidba zadovoljna je rezultatima postignutim u trećem kvartalu ove godine, a izvještaj o poslovanju usvojio je juče i Odbor direktora tog preduzeća.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.