15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Marina Porto Montenegro dobitnik Platinum priznanja TYHA

Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro dobitnik je jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA). Sa ovim globalnim priznanjem, marina Porto Montenegro je zvanično jedina marina na svijetu kao nosilac najvišeg ranga iste u jahting usluzi i industriji- saopšteno je danas iz menadžmenta tivatskog nautičkog centra.

Platinum nagrad TYHA Porto Montenegru je dodijeljena na osnovu monitoringa usluge u marini i zadovoljstva nautičke klijentele istom, ali i zbog kapaciteta marine od 450 vezova, lifestyle iskustva u nautičkom naselju, visokim ekološkim standardima cijelog projekta, perfektne pozicije u Boki Kotorskoj. PR i marketing menažer Porto Montenegra Danilo Kalezić kazao je da je Platinum nagrada zvanično formirana prošle godine od strane TYHA-e i MIA-e, koji su zajednički operateri sistema „Zladnog sidra“, i osmišljena je kao najvisočija u rangu u domenu jahting poslovanja.

„Marina Porto Montenegro uživa povjerenje nautičke klijentele, djeluje po najvisočijim standardima, opravdava sve kriterijume TYHA i MIA-e, i zasluženo nosi ovo nagradu.“- istakao je izvršni direktor TYHA-e Jon White.

„Konsijerž tim u marini Porto Montenegro aktivan je 24h dnevno, a usluga za vlasnike, kapetane brodova i posadu premašila je sva naša očekivanja – s posebnom pažnjom smo analizirali ekološke standarde i bezbjednost u marini, ali i uvjerili se u djelovanje najsavremenijih tehnologija marine.“- dodao je procjenitelj normi „Zlatnih sidara“ Tony Dye. Povodom Platinum nagrade, direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, istakao je zadovoljstvo ostvarenom vizijom Porto Montenegra da bude vodeća marina za superjahte.

„U pisanju pravilnika o standardima proizvoda i usluge naše marine vodili smo se imperativima kvaliteta, s ambicijom da budemo najbolji na Jadranu i na zapadnom Mediteranu, a uspjeli smo da budemo i u svijetu.  Platinum nagrada je svojevrsna satisfakcija za organizaciju velikog nautičkog događaja, i njegovog trećeg izdanja MYBA Pop-Up Superyacht Show koji je zakazan za početak septembra u Porto Montenegru. Ova nagrada je zasluga svakog člana tima Porto Montenegra, njihove neumorne predanosti, bez koje vizija ne bi bila realizovana.“- zaključio je Browne.

 

Najčitanije