12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Marc De Ruijter generalni direktor hotela The Chedi Luštica Bay

Marc De Ruijter

Kompanija Luštica Development AD Tivat objavila je danas imenovanje Marka Di Ruijtera (Marc De Ruijter) za generalnog direktora hotela The Chedi Luštica Bay Crna Gora koji se gradi na samoj obali u Luštica Bay marini, kao luksuzni objekat sa pet zvjezdica i najveći hotel te kategorije u Boki Kotorskoj.

Di Ruijter ima više od 20 godina iskustva u hotelima u hotelima širom SAD-a, Belgije, Francuske, Mauricijusa i Ujedinjenih Arapskih Emirata. U Tivat on dolazi sa mjesta generalnog direktora u hotelu Sofitel Jumeirah Beach u Dubaiju.

Hotel Chedi, koji treba da bude otvoren tokom ljetnje sezone 2018. godine, prvi je od sedam hotela čija je izgradnja predviđena u okviru Luštice Bay, turističkog grada vrijednog 1,1 milijardu eura. Za novi hotel već su stigli i prvi upiti i rezetrvacije gostiju koji će u njemu odsjesti narednog ljeta.

Rezidencijalno odmaralište Luštica Bay će se prostirati na oko sedam miliona kvadrata spektakularnog pejzaža i netaknute prirode tivatskog dijela poluostrva Luštica.

“Crna Gora je svakako destinacija u nastajanju kada je turizam u pitanju. Tri stvari su me privukle kada je ova pozicija u pitanju: ljepota Crne Gore i njen veliki potencijal, koncept Luštice Bay i njegova savršena integracija u lokalnu baštinu područja, i na kraju, Chedi brend i njegovi prepoznatljivi hoteli, sa izuzetnim nivoom usluga i intuitivnim luksuzom koji se lako uklapa u sveobuhvatni koncept Luštice Bay. Očekujemo odličnu prvu godinu i uvjereni smo da je Chedi dobar dodatak postojećoj hotelskoj ponudi u regionu. Prvi upiti i rezervacije su već stigli što nam je još jedan razlog za uzbuđenje zbog predstavljanja Chedi Luštica Bay svijetu“, izjavio je Di Ruijter.


Luštica bay – budući izgled

Smješten uz šetalište u glavnoj marini, novi hotel The Chedi Lupštica Bay  će donijeti novu vrstu luksuza u bokokotorski zaliv, kao i bogate prateće sadržaje. Hotel će imati 111 soba, 51 u sklopu hotela i 60 u vidu privatnih kondominijuma koji će biti dostupni kao ekskluzivna studio stanovi za odmor. Predviđen je internacionalni restoran, cjelodnevni restoran, bar, konferencijski i poslovni centar, kao i otvoreni grijani bazen, spa i fitness centar sa zatvorenim grijanim bazenom i teretanom. U sklopu hotela su i visokokvalitetni maloprodajni i poslovni prostori na šetalištu marine.

Izvor:S.L

Najčitanije