16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Divelopment sponzor košarkaškog kluba „Teodo“

Teodo-Dres
Teodo-Dres

U okviru podrške mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja u Tivtu, kompanija Luštica Divelopment obnovila je ugovor o generalnom sponzorstvu sa košarkaškim klubom „Teodo“, opredijelivši u tu svrhu 40 hiljada eura.

Ugovor o sponzorstvu danas su potpisali izvršni direktor Luštice Divelopment Daren Gibson i Risto Lučić, direktor kluba „Teodo“.

„Sportske aktivnosti i pružanje mogućnosti za njihov razvoj su planirani kao jedan od osnovnih elemenata našeg projekta jer smo posvećeni cilju da tursitički kompleks Luštica Bay postane centar zdravog i aktivnog života u regionu. Naša prednost je što imamo veliki kompleks zemljišta i odlične uslove na poluostrvu Luštica pogodne za podsticanje sportskih aktivnosti posjetilaca i stanovnika. Pored netaknute prirode i otvorenog prostora koji se nalazi u zalivu Luštica, koji će inspirisati naše posjetioce i stanovnike da se bave aktivnostima na otvorenom, grad će ponuditi različite sportske objekte i terene za veliki broj sportskih disciplina. Podrška lokalnim sportskim klubovima je stoga u potpunosti saglasna sa našim težnjama. Od našeg dolaska u Crnu Goru, jedan od naših prvih partnera koje smo podržali kao društveno odgovorna kompanija, bio je „Teodo“ i veoma smo ponosni na to.“ – rekao je tim povodom Gibson.

Potpisivanje ugovora
Potpisivanje ugovora

Zahvaljujući na značajnoj finansijskoj podršci, direktor Risto Lučić uručio je Gibsonu dres KK „Teodo“. Kompanija Luštica Divelopment je već pet godina partner KK „Teodo“.

Kompanija je do sada uložila ukupno oko 600 hiljada eura u društveno odgovorne projekte u Tivtu i drugim crnogorskim gradovima.

Najčitanije