12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

“Luštica Development” nastavlja saradnju sa tivatskim Centrom za kulturu

Orascom
Luštica Development – Orascom

U sklopu svog programa podrške razvoju kulturnih sadržaja u lokalnoj zajednici, kompanija „Luštica Development” iz Tivta, donirala je tivatskom Centru za kulturu sredstva u iznosu od 5.000 eura za realizaciju kulturnog programa u posljednjem tromjesečju ove godine.

“Podrška zajednici, kulturnim i sportskim akivnostima, dio je posvećenosti „Luštice Development“ da obogati životno okruženje u Tivtu od čega će, zauzvrat, imati koristi naš budući turistički grad Luštica Bay. Naša saradnja je počela još u 2010 godini i od tada smo stalni partneri Centru za kulturu koga finansijski podržavamo u realizaciji njegovih programa.“- rekao je danas tim povodom Daren Gibson, izvršni direktor „Luštice Development“.

Inače, tivatski Centar za kulturu je veoma aktivan tokom cijele godine, a ova ustanova organizuje i jedan najboljih ljetnjih kulturnih festivala u regionu – „Purgatorije“. Ove godine „Luštica Development“ je bila generalni sponzor „Purgatorija“ jer je ta kompanija festival podržala sa 10 hiljada eura.

U namjeri da doprinese turističkoj ponudi Tivta, „Luštica Development“ je tokom ljetnjih mjeseci na svom golf vježbalištu Luštica Bay u Krtolima, organizovala zanimljiv kulturni program pa su posjetioci i gosti Tivta u tom nesvakidašnjem ambijentu, mogli da uživaju u desetak likovnih izložbi, umjetničkih postavki i radionica, tokom kojih su se publici i turistima predstavili prvenstveno umjetnici Boke.

Najčitanije