Luštica Development nastavlja da podržava medicinske ustanove u Boki

Bolnica Kotor
Bolnica Kotor

Dobrotvornom lutrijom kompanije Luštica Development iz Tivta, prikupljena su sredstva u iznosu od 1.500 eura koja će biti donirana za opremanje Odjeljenja neonatologije Opšte bolnice Kotor. Lutrija je bila organizovana tokom svečanog koktela i Božićnog koncerta u tivatskom Centru za kulturu kojim jprije par dana, Luštica Development proslavila nastupajuće novogodišnje praznike svojim partnerima, saradnicima i zaposlenima.

Dječjem odjeljenju i boksu za novorođenčad neophodna je pomoć pri kupovini fototerapijske lampe kako bi mali pacijenti kod kojih je dijagnostičkom procedurom utvrđen povišen nivo bilirubina, mogli da budu medicinski zbrinuti u kotorskoj bolnici.

„Kao društveno odgovorna kompanija smo htjeli da iskoristimo priliku da i novogodišnji koktel bude istovremeno humanitarni događaj, a naši gosti su nam u tome velikodušno pomogli“- saopštila je Bojana Šaranović iz marketinga Luštica Development.

Izvršni direktor kompanije Daren Gibson zahvalio se svima na prisustvu, i predstavio rezultate razvoja projekta Luštica Bay u ovoj godini: izgradnja marine i napredak u izgradnji prvih deset stambenih zgrada od 70 stanova na samoj obali na kojima se finalni radovi praktično zavrsavaju i prvi gosti se ocekuju u prvoj polovini sljedeće godine

„Sljedeća godina će biti vrlo posebna godina za nas budući da ćemo predati prve domove našim kupcima i u tom trenutku će naša zajednica zaista biti rođena i unijeti život u Luštica Bay“- najavio je Gibson.

Inače, Luštica Development je već prepoznata kao društveno odgovorna kompanija budući da svake godine, protokolom o saradnji sa Opštinom Tivat, finansira kulturne, sportske i druge organizacije i događaje, javne ustanove i nevladina udruženja, kojima je finansijska pomoć neophodna. Za narednu godinu po ugovoru o sponzorstvu, Luštica Development će za te svrhe u lokalnoj zajednici Tivta izdvojiti 150 hiljada eura.

Tokom 2015, kompanija će pored toga, uputiti i posebne donacije Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore kao i Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju „Vaso Ćuković“ u Risnu.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.