Luštica Development finasira sanacione radove u Tivtu

Luštica bay
Luštica bay

Luštica Development AD učestvovala je u finansiranju sanacionih radova na dijelu zgrade stare opštine i sportske hale Župa u Tivtu, čime je nastavljena saradnja sa Opštinom Tivat na unapređenju lokalne zajednice.

Luštica Development je obezbijedila 5882 eura za zamjenu prozora i vrata. Ovom donacijom je zaokružen iznos od 150 hiljada eura koliko je za donacije i sponzorstva kompanija obezbijedila u 2015.godini. Toliki iznos je predviđen i u ovoj godini“, saopštila je izvršna marketing menadžerka Luštica Development Slavica Milić.

Tokom prošle godine kompanija je sponzorisala sportske klubove „Teodo“, „Sloga, „Boka“, Aikido klub i druge, potom Centar za kulturu, monografiju Tivatski slikari i brošuru o Tivtu, nabavku prvih solarnih klupa, kao i radove u osnovnoj i srednjoj školi u Tivtu, sanaciju fasade stambeno-poslovne zgrade u Radovićima, kao i nekoliko donacija za zadravstveni sistem, poput Doma zdravlja Tivat, bolnice u Kotoru i drugo.

U okviru podrške mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja, Luštica Divelopment AD do sada je uložila 869 hiljada eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i organizacije i javne ustanove u Crnoj Gori.

Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će kompanija nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice kroz finansiranje kulturnih i sportskih aktivnosti, projekata iz oblasti energetske efikasnosti i slično.

„U jezgru našeg projekta koji se ubrzano razvija jesu aktivan, zdrav život, porodica i prijatelji, kultura, kao i razvoj lokalne zajednice. Zato i želimo da naše investicije u sport, kulturu i tivatsku zajednicu rastu jednako kao i naš projekat, i da zapravo zajedno, kao pravi partneri, kreiramo Luštica Bay kao vodeći centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu“, dodala je Milić.

Kompanija razvija projekat Luštica Bay, novi grad na Jadranu, koji će imati sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren sa 18 rupa, više od 1000 stanova, 500 vila i gradskih kuća, sportske objekte i sadržaje, kao i druge objekte koji će upotpuniti izgled i funkcionalnost grada.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.