Luštica Bay pomogla stanovnicima Radovića

Renovirana vojna zgrada u centru naselja

Radovići
Radovići

Tivatska kompanija „Luštica Development“ učestvovala je u akciji renoviranja jedinog velikog stambeno-poslovnog objekta, tzv. vojne zgrade u centru Radovića čime je nastavila dugogodišnju saradnju i partnerstvo sa građanima i stanovnicima Luštice na kojoj ta kompanija gradi novu turističku zajednicu, Luštica Bay.

Od ukupno 16.700 eura koliko su koštali izvedeni radovi,“Luštica Development“ je obezbijedila 10 hiljada eura za radove na objektu sa 40 stambenih i 15 poslovnih jedinica.

„Kroz partnerstvo sa „Lušticom Development“ uspjeli smo da obnovimo ne samo prednju fasadu već i dotrajali krov i oluke. U ime svih vlasnika stanova i poslovnih jedinica želim da se im se zahvalim na ovoj podršci. Akciju ćemo nastaviti i već smo prikupili oko šest hiljada eura za renoviranje fasade se druge strane zgrade.“- kazala je juče upravnica stambene zgrade Vera Bogosavac.

Početkom godine kompanija „Luštica Development“ je opredijelila 31,804.48 eura za adaptaciju javne predškolske ustanove „Bambi“, dok je Osnovnoj školi „Branko Brinić“ u Radovićima bila upućena finansijska podrška od oko 12,5 hiljada eura za renoviranje sanitarnih čvorova.

Radovići
Radovići

„Pored finansijske podrške koju obezbjeđujemo kroz partnerstvo sa Opštinom Tivat, nama u „Luštici Development“ je veoma drago kada smo u prilici da pomoć usmjerimo na poboljšanje kvaliteta života naših prvih komšija, u Radovićima i Krtolima sa kojima smo ostvarili zaista odličnu saradnju.“ -saopštio je Daren Gibson, izvršni direktor „Luštice Development“.

Kroz program podrške lokalnoj zajednici, ta kompanija je do sada opredijelila više od 700 hiljada eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i organizacije i javne ustanove ne samo u Tivtu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.