8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Luksuzni tivatski hotel tema britanskih medija

Hotel Regent
Hotel Regent

Hotel “Regent Porto Montenegro” iz Tivta našao se na stranicama štampanog izdanja britanskog „Hello“ magazina, u novinarskom članku pod nazivom „Hrvatska i Crna Gora“, koji potpisuje novinarka Harijet Čarnok Bejts. Njen  autorski tekst inspirisan je nedavnom posjetom Princa od Velsa i Vojvotkinje od Kornvola regionu, a pruža niz detalja i preporuka kada je u pitanju turistička ponuda istog.

Uz naslov “Gdje odsjesti” stoji: “Regent Porto Montenegro odiše neo-klasičnim stilom u velikoj mjeri. Na samoj obali, to je zgodna i ugodno osvježavajuća adresa sa akcentom na nautičkom stilu.” Britanska novinarka Crnu Goru definiše kao “dragulj u kruni Jadrana”.

„Hello” je nedjeljni magazin koji  izlazi još od 1988. godine, nedjeljnog tiraža preko 267.000 primjeraka, a bavi se životima poznatih i slavnih sa posebnim naglaskom na kraljevsku porodicu Velike Britanije.

“Priča o Crnoj Gori i posjeti princa Čarlsa i princeze Kamile, objavljena je u izdanju od 18. aprila i predstavlja izuzetan način promovisanja Crne Gore kao turističke destinacije”- kazala je portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Najčitanije