Luka Kotor dobila novi Odbor direktora

Kotor – Foto Klaudio Katelan

Na Skupštini akcionara AD Luka Kotor, održanoj juče, izabran je novi Odbor direktora, dok finansijski iskazi i Izvještaj o poslovanju kompanije za period od 1. januara do 31. decembra 2016.godine, nisu usvojeni.

Članovi novog Odbora direktora su: dr Branko Ivanović, prof. dr Branislav Dragović, Slobodan Vukasović, Stanislava Subotić i Radomir Rudanović.

Na Skupštini nije usvojena odluka da se Luka Kotor kreditno zaduži u cilju nabavke i ugradnje sistema za privez mega kruzera.

Kako je saopšteno, donesene su i odluke o izmjeni i dopuni Statuta Luke Kotor AD, izboru revizora i razrješenju prethodnog Odbora direktora.

2 Komentari

  1. Moje ime je gospođa Agusia Kacper, poslovna žena, podružnica sam Grupa Lotos S.A. u Gdanjsku, Poljska. Dobivanje legitimnog kredita oduvijek je bio ogroman problem za kupce koji imaju financijski problem i trebaju rješenje. Pitanje kredita i kolaterala je nešto što kupci uvijek brinu o tome kada traže zajam od genija zajmodavca, ali je kreditna tvrtka Alden Moore napravila tu razliku u kreditnoj industriji. Oni su bili u stanju organizirati zajam od 75.000 dolara za nešto manje od 2 % bez stresa. i ovaj zajam bio sam u mogućnosti da dionice rast u maloprodaji poslovanja i danas sam ponosan što kažem hvala Alden Moore za svoju iskrenost i vaš brz odgovor na moj zahtjev za kredit.Ja preporučujem svima ovdje u Poljskoj koji je u potrebi za kreditom da se obratite Alden moore zajam na njihovu e-mail adresu aldenmooresloanfirm@gmail.com

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.