Luci Kotor zlatna medalja za kvalitet

Luka Kotor - Foto Ivka Janković
Luka Kotor – Foto Ivka Janković

Svjetska organizacija BID (Direkcija za biznis inicijative) dodijelila je Luki Kotor zlatnu medalju za kvalitet (International Star of Quality – ISAQ).

“Na osnovu istraživanja i analiza koje je BID sprovela, a na bazi kriterijuma ‘QC100 Total Quality Management Model’, Nominacioni komitet ISAQ donijela je odluku da se ova laskava titula dodijeli kompaniji Luka Kotor AD. Predstavnik Luka Kotor AD pozvan je da primi nagradu u Ženevi 20. septembra na 16. ‘International Quality Convention’-u”, pojasnili su iz Luke, prenosi Radio Kotor.

BID je kompanija koja se bavi promocijom kulture kvaliteta i stalnim usavršavanjem kompanija iz cijelog svijeta. Uspostavljen je sistem glasanja u kome učestvuju 132 zemlje iz cijelog svijeta.

“Kompanija Luka Kotor AD svojim profesionalnim radom i kvalitetnim upravljanjem unapređuje kvalitet i uvodi inovacije u cilju poboljšanja poslovanja i na zadovoljstvo korisnika usluga koje pruža. Dobijanjem ove nagrade potvrđuje se dobra strategija i pravilan model upravljanja”, navodi se u saopštenju “Luke Kotor”.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.