Lovanja pod lupom inspekcije

Lovanja

U sklopu koordinirane akcije koju sprovode opštine Tivat i Kotor sa ciljem sprečavanja nelegalnog odlaganja i paljenja otpada na lokaciji Lovanja, Služba za inspekcijske poslove Opštine Tivat danas (utorak, 23. januar) je u prekršaju zatekla jedno lice (G.D.), koje je vršilo nelegalno paljenje otpada.

Budući da lice u prekršaju nije imalo lična dokumenta Služba za inspekcijske poslove pozvala je Odjeljenje bezbjednosti Tivat. Nakon što je utvrđen identitet ove osobe, Služba za inspekcijske poslove istom je napisala kaznu, shodno Odluci o komunalnom redu.

Služba za inspekcijske poslove Opštine Tivat nastaviće vršiti kontrolu zabrane deponovanja i paljenja otpada na loakciji Lovanja.

Svi vidovi ovakvog ponašanja biće sankcionisani, a koordinirana akcija opština Tivat i Kotor biće nastavljena kako bi se zaštitio život i zdravlje ljudi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.