Lompar: “Luka Kotor da bude u funkciji razvoja grada …”

Luka Kotor - foto Boka News
Luka Kotor – foto Boka News

Socijaldemokrate već duže vrijeme ukazuju na činjenicu da su građanke i građani Kotora taoci političke nestabilnosti i nesposobosti pojedinih političkih aktera da se bave konkretnim pitanjima od interesa za razvoj  Kotora, već samo da se kriju iza demagoško-populističkih vapaja.

Juče je to bila bezbjednosna situacja, a danas jedna od najperspektivnijih crnogorskih kompanija kao što je Luka Kotor.

Još jednom upućujemo apel svim političkim subjektima da se, umjesto političke halabuke, u cilju dobijanja sitnih političkih poena, fokusiaju na rješavanje gorućih problema u funkcionisanju ovog grada.

Andrija Lompar
Andrija Lompar

U tom smislu, sudbina Luke Kotor mora biti u punoj funkciji razvoja grada, što u postojećim uslovima nije slučaj, a za šta će se Socijaldemokrate, kao konstituent buduće vlasti, sigurno izboriti. Sreća za građanke i građane Kotora je što je 16. oktobar blizu, nakon čega će, sa Socijaldemokratama, Kotor početi stabilno da funkcioniše potpuno fokusiran na realizaciju brojnih projekata od kojih će građani imati višestruke koristi.

Socijaldemokrate u Kotoru imaju stručne, ozbiljne i odgovorne ljude, koji su spremni da u partnerstvu sa građanima grade bolji i napredniji Kotor – kaže se u saopštenju SD Kotor koje potpisuje Andrija Lompar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.