Na lokalitetu Rimskih mozaika u Risnu nude čin vjenčanja…

Novo u turističkoj ponudi

Turistička organizacija Kotor u ponedjeljak je organizovala promo izlet za predstavnike turističkih agencija kako bi ih bolje upoznala sa kulturno turističkom ponudom na lokalitetu Rimski mozaici u Risnu, arheološkom nalazištu Carine i praistorijskim crtežima u Lipcima nakon čega je upriličena posjeta Muzeju grada Perasta i ručak u peraškom hotelu „Conte”.

„Zaposleni na lokalitetu Rimskih mozaika iz Risna su gostima priredili piće dobrodošlice uz degustaciju zakuske napravljenoj po rimskoj recepturi a prilagođenoj XXI vijeku uz prezentaciju lokaliteta. Rimski mozaici, pored redovne ponude, predstavili su Kalendar kulturnih dešavanja za 2017. godinu, kao i mogućnost organizovanja radionica za turiste, prijema kao i čina vjenčanja što je posebno zainteresovalo predstavnike turističkih agencija.

Domaćin u Lipcima bio je starosjedilac Marko Vukasović dok nas je kroz Muzej grada Perasta vodila istoričarka umjetnosti Aleksandra Simeunović” – kaže se u saopštenju iz Turističke organizacije Kotor.

Na druženju su bili predstavnici turističkih agencija iz Bara, Budve, Kotora, Podgorice, Herceg Novog, Dubrovnika, Tivta, dok je Miro Đukanović iz agencije „Miro ans sons” bio je u ulozi turističkog vodiča.

 

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.