9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

„Ljubaznost od mene počinje“

Tivat
Tivat

Kao i prošle godine Etička komisija za lokalne službenike i namještenike Opštine Tivat, organizuje kampanju izbora najljubaznijeg službenika, ili službenice u 2014 godini, pod nazivom „Ljubaznost od mene počinje“. Akcija će trajati do Svjetskog dana ljubaznosti 13.novembra 2014 kada je i planirano proglašenje i uručivanje plakete i nagrade.

U akciji učestvuju svi službenici i namještenici u institucijama kojima je Opština Tivat osnivač i to preduzeća Komunalno, Vodovod, JU Centar za kulturu, Radio Tivat, Turistička organizacija, sama Opština Tivat i Sportska dvorana Župa.

plakat FINALU specijalno napravljenim kutijama koje će ove godine biti postavljene u svim gore navedenim institucijama od 22.oktobra mogu glasati svi građani Tivta. Glasački listići takođe će biti dostupni u svim ovim organizacija koje popunjavaju zainteresovani građani anonimno.” – saopšteno je juče tim povodom iz Etičke komisije za službenike i namještenike opštine Tivat.

U prošlogodišnjem, premijernom izdanju ove akcije, za najljubaznijeg javnog službenika u Tivtu glasovima građana, proglašen je Momčilo Kovačević, portir u zgradi Opštine Tivat.

 

Najčitanije