8 C
Kotor

Slušaj online radio

Ljeto dobrog ukusa se nastavlja…

Ljeto dobrog ukisa 2017.

Turistička organizacija Tivat nastavlja sa programom “Ljeto dobrog ukusa”. Sledeća gastro-fešta u nizu iz ovog serijala održaće se na Trgu Svetog Roka ispred konobe “Giardino” u Donjoj Lastvi u petak, 11.avgusta 2017. godine sa početkom u 21 sat.

Gosti će moći da uživaju u  primorskoj i bokeškoj kuhinji konobe “Giardino”  uz pristupačne cijene ribljih specijaliteta.

U zabavnom dijelu programa nastupiće klapa “Kaše” iz Dubrovnika, humoristi Teatra 303 iz Kotora i KUD” Boka” iz Tivta.

Inače, TO Tivat preksinoć je u saradnji sa Malsinarskim društvom “Boka” sa Radanovića,  na gradskoj rivi Pine priredila turističku i gastronomnsku feštu “Bokeška maslina”.

Bokeljska maslina

Na štandovima na rivi svoje proizvode od maslina predstavio je 21 proizvođač iz Crne Gore, a pored maslina u svom mogućim i zamislivim kombinacijama i načinima pripreme, prezentovane su različite vrste maslinovog ulja, kozmetike i ukrasnih predmeta na bazi maslina i maslinovog drveta. Tu su bili i nezaobilazni pršut, sir, med, vino i razne drzge autentične delicije popit likera od rogača.Brojne posjetioce fešte zabaljavla je popularna hrvatska grupa “Lollobrigida”

Najčitanije