15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Limeni duvački orkestar „Ulleval“ iz Osla nastupa u Tivtu

Ulleval školski orkestar
Ulleval školski orkestar

Limeni duvački orkestar „Ulleval“ škole iz Osla, nastupiće u Porto Montenegru, u nedjelju 26. juna u 19 sati. Orkestar koji broji preko 60 mladih muzičara, u svom muzičkom maršu proći će promenadom nautičkog naselja, od zgrade „Zeta“ do Zbirke pomorskog nasljeđa, gdje će na platou ispred podmornice „Heroj“P-821 izvesti svoj repertoar.

Repertoar ovih mladih švedskih muzičkih talenata sastoji se od interpretacije različitih muzičkih stilova, od popularne muzike do orkestarskih opusa u kojem će uživati tivatska publika i gosti Porto Montenegra. Ulaz na koncert je besplatan.

U Tivtu boravi 3091 turista

U svim vidovima smještaja u Tivtu trenutno boravi 3.091 zvanično prijavljeni turista, što je 13 odsto više nego u isto vrijeme prošle godine- saopštila je juče Turistička organizacija Tivat.Od ukupnog broja gostiju koji trenutno ljetuju na Tivatskoj rivijeri, njih 3.022 su stranci, a samo 69 su posjetioci iz Crne Gore.

Tivat
Tivat

U hotelima boravi 459 turista, 2.606 ih koristi usluge izdavalaca privatnog smještaja, 24 gosta borave u odmaralištima, a u kampovima je samo dvoje turista.

Najčitanije