Lečiću “Ulov mjeseca” za tunu 98 kg

Prvo mjesto-decembar-2016-Nemanja Lečić-tuna-98kg
Prvo mjesto-decembar-2016-Nemanja Lečić-tuna-98kg

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u decembarskom kolu nagradne igre  “Ulov mjeseca” koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za proizvodnju i prodaju ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta, osvojio je Nemanja Lečić sa ulovljenom tunom težine 98 kilograma.

Vaučer za kupovinu Lečić  može potrošiti u “Uninim”  maloprodajama “Sipa” ili njihovom novom “Marine center-u” u Radanovićima. On je inače, tunu ulovio štapom sa obale na Velikoj plaži kod skele u Ulcinju, a da bi savladao i iz mora izvukao veliku i jaku ribu, trebalo mu je skoro dva sata borbe sa tunom.

Drugo mjesto decembar-2016-Goran Guskić-tuna-42kg
Drugo mjesto decembar-2016-Goran Guskić-tuna-42kg

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Goran Guskić, podvodni ribolovac iz Kotora. Guskić je ulovio tunu od 42 kilograma, puškom na čeku.

Treče-mjesto-decembar-2016-Davor Lakićević-sabljarka-22kg
Treče-mjesto-decembar-2016-Davor Lakićević-sabljarka-22kg

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Davoru Lakićeviću iz Tivta sa ulovljenom sabljarkom težine 22 kilograma, a koja je uhvaćena u blizini Mamule, tehnikom drifting.

 

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.