8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Kumbor – automobilom u radarsku patrolu, povrijeđen policajac

Foto Marko Tomašević

Nesvakidašnji udes dogodio se danas u Kumboru, kada je terensko vozilo beogradskih tablica udario u policijsko vozilo koje je bilo parkirano i vršilo radarsku kontrolu. U udesu je teže povrijeđen policajac.

Do sudara je došlo kada je opel beogradskih registarskih oznaka, iz razloga koje će utvrditi istraga, izgubio kontrolu i udario u policijsko vozilo, koje je bilo parkirano, javlja CdM.

Tom prilikom, povrijeđen je policajac, koji je zadobio povredu kuka i prebačen je u risansku bolnicu.

Lijeva strana policijskog vozila je potpuno demolirana, zbog čega je morala da interveniše i šlep služba.

Foto Marko Tomašević

Zbog ove saobraćajke, ali i još jedne na Savini gdje nije bilo povrijeđenih, saobraćaj od Kamenara do Herceg Novog jutros je bio u kolapsu.

Nepregledne kolone, napravile su pravi nered gradskom prevozniku Blue line, čiji su autobusi bili zarobljeni u koloni, a od osam do devet sati iz Kamenara nije bilo ni polazaka.

Foto Marko Tomašević

Gužve na autobuskim stajalištima i negodovanje putnika, iz Blue line objašnajavaju višom silom.

“Zbog nezgode u Kumboru, saobraćaj je bio u prekidu, nakon uspostavljanja, mi smo odmah pustili još jedan autobus na liniji Kamenari – Igalo, kako bi nadoknadili prazninu, ali ubrzo je došlo do saobraćajne nezgode na Savini i onda je nastao pravi čep. Naši autobusi su ostali u koloni”, saopšteno je Radiju Herceg Novi iz tehničke službe Blue line.

/S.Đukanović/

CdM

Najčitanije