8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Krtoljani se takmičili i družili

Sa dodjele
Sa dodjele

Cjelodnevna manifestacija „Omladina Krtola Krtolima za Vaskrs“ održana je u nedjelju u Radovićima kod  Tivta, u organizaciji Sokolskog društva Krtoli, Mjesne zajednice i omladine Krtola.

Manifestacija je počela nadmetanjima za najmlađe u kategorijama mini fudbal i poligon, a nastavljena u disciplinama mini fudbal, vuča konopa, vuča kamiona i prevrtanje gume, koje su bila organizovane za odrasle.

Kao najbolji mladi takmičari pokazali su se timovi „Milovići“ i „Novo naselje“ koji su pobijedili u mini fudbalu i poligonu za djecu i omladinu. Ekipa „Milovići“ takođe je pobijedila u mini fudbalu za odrasle. Nendmašan u vuči kamiona i prevrtanju gume teške 403 kilograma, bio je Željko Tomašević dok je u natezanju konopca pobijedila ekipa „Gošići“.

Pobjenicki timovi
Pobjenicki timovi

Generalni sponzor turnira ove godine je Luštica Bay, a finansijsku podršku obezbijedili su i Turistička organizacija Tivat, Dobrovoljno vatrogasno društvo “Krtoli”, „Kovinić Company“, „Fast Food“ i mještani.

„Takmičenja su organizovana tokom čitavog dana uz veliko interesovanje i učešće mještana i gostiju. Ovo je već treći vaskršnji turnir i naša je namjera da postane tradicionalan. Posebno smo zahvalni našim komšijama Luštica Bay-u na podršci u organizaciji.“ – saopštio je juče tim povodom Ivan Starčević, predsjednik MZ Krtoli.

Sa dodjele
Sa dodjele

Ported podrške organizaciji ove interesantne i veoma dobro posjećene manifestacije, kompanija „Luštica Development“ koja u Krtolima realizuje projekat novog turističkog grada Luštica Bay, do sada je mještanimatog dijela Tivta pomogla uloživši sredstva u  dogradnju novog dijela dječjeg vrtića, opremanje osnovne škole, podršci funkcionisanju fudbalskog kluba “Sloga”  i renoviranje fasade poslovno-stambenog objekta u centru Radovića.

Ukupno je ta kompanija je do sada uložila 869 hiljada eura kao podršku razvoju Tivta i šire.

Izvor:S. L.

Najčitanije