16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Krstarili zalivom Boke Kotorske

Brod sa učenicima - Vodene kočije
Brod sa učenicima – Vodene kočije

 

Nekoliko stotina učenika OŠ „Drago Milović“ danas je u saradnji uprave škole i preduzeća „Paris Kotor“ iz Tivta koje je sponzorisalo tu aktivnost, krstarilo zalivom Boke Kotorske na turistčkom brodu „Le coche d eau“.

Izlet brodom dobili su đaci odjeljenja koji su tokom prošle školske godine ostvarli najbolje rezultate u učenju, kao i u raznim drugim vanškolskim aktivnostima poput humanitarnih bazara, maskenbala, ekoloških priredbi i kvizova znanja. Sa djecom su bili i njihovi nastavnici i profesori, kao i direktorica OŠ „Drago Milović“, profesorica Ružica Lazarević.

Učenike je poslužilo lijepbo vrijeme pa su djeca uživala u četvorosatnom krstarenju Bokom do Kotora i nazad, susretu na moru sa dva kruzera i posjeti ostrvu Gospe od Škrpjela pred Perastom gdje su obišli tamošnju crkvu i muzej.

Istovremeno, učenici IV 7 razreda OŠ „Drago Milović“, danas su u sklopu obilježavanja Nedjelje štednje, obišli tivatsku flijalu Addiko banke gdje su se upiznali sa radom banke i od direktora Petra Mihailoviča dobili prigodne poklone.

 

Izvor:S. L.

Najčitanije