3 C
Kotor

Slušaj online radio

Krcić i Grbović: LP ima vjernost i odanost samo prema DPS-u

LP

Dvojica dojučerašnjih visokih funkcionera Liberalne partije iz Kotora, Goran Grbović i Mirza Krcić, regovali su na tekt „Popoviću nisu stigle ostavke“ u kojem je centrala LP ustvdrila da joj nisu dostavljanje nikakve ostavke ili protestna obraćanja partijskih funkcionera.

Krcić je u otborenom pismu koje je prije par dana uputio lideru LP Andriji Popoviču kazao da zbog Popovićeve podrške usvajanju u Skupštini Crne Gore kontroverznog Zakona o prostornom planiranju, partiji prijeti gašenje, dok je član kotorskog odbora LP Goran Grbović  zbog toga napustio stranku.

“Navodne inicijative, pisma, ostavke, peticije, nikada i na bilo koji način nijesu stigli na adresu Liberalne partije, poštansku, elektronsku niti bilo koju drugu. Više se ne želimo baviti takvim špekulacijama. Radimo shodno Statutu i tradiciji dobrih ljudskih odnosa i mimo toga ništa drugo“- kazali su nakon toga u LP.

Krcić i Popović danas su međutim, su nam proslijedili svoju e-mail komunikaciju sa vrhom stranke i naveli da  u vezi sa time što LP sada tvrdi da te komunikacije nije bilo, oni žele javno da konstatuju dvije stvari.

„Prva, da niste uopšte reagovali, nažalost, na štetu koja je nas ponukala da reagujemo a to je glasanje poslanika Andrije Popovića za Zakon o planiranju i izgradnji objekata. Druga stvar – čudi nas da niste primijetili da su inicijativa, ostavka i pismo došli kako na stranački e-mail, tako i na e-mail predsjednika Popovića, ali i na više adresa koje dostavljamo u prilogu da javnost vidi o čemu se tačno radi. Na kraju, uvažene kolege, držite se, kako ste naveli u saopštenju, Statuta partije, tradicije dobrih odnosa, a mi vam dodajemo i vjernosti i obavezama koje imate prema DPS-u. Sugerišemo vam da ne obmanjujete javnost, već s vremena na vrijeme pogledajte e-mailov-e. Refresh meštri, refresh mail-ova i politike!“- poručili su Krcić i Grbović svojim dojučerašnjim kolegama iz LP.

Izvor:S.L

Najčitanije