7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotorski SeaRock festival

sea rock
Sea Rock

Peto izdanje jedinstvenog rock happening-a u Crnoj Gori, kotorskog SeaRock festivala, koji i ove godine okuplja zvučna imena alternativnog rock zvuka i americane, održati će se 24. i 25. jula na ljetnoj pozornici u Kotoru, od 20,15 sati.

Nakon značajnih imena, koja su do sada gostovala na festivalu (Howe Gelb, Dan Start, Steve Wynn, Chris Eckman, Goribor, Gustafi, Stray Dogg, The Bambi Molesters između ostalih), na binama SeaRock-a 24. i 25. jula  zasviraće ponovo svjetski muzičari.

SeaRock Festival iz Kotora potvrdio je nastup Lambchop, Chuck Prophet i William Fitzsimmons, legendarni alt-country bend Lambchop, kalifornijski rock propovjednik Chuck Prophet i kantautor William Fitzsimmons, koji će biti headlineri ovogodišnjeg Kotor Art SeaRock Festivala, dok će na festivalu još nastupiti: italijasnki bend Sacri Cuori, hrvatska kantautorka Irena Žilić, norvežani Keine Angst, I crnogorski bendovi Light Under the Black Mountain i Antonio Sanchez i Kurvini Sinovi.

SeaRock festival se po peti put održava u Kotoru, neprofitnog je karatkera bez naplate ulaznica za publiku.

Kreativni tim ovog festivala vjeruje da muzika i umjetnost treba biti dostupna svima, pa je SeaRock jedno od rijetkih iskustava ovakve vrste danas.

Organizator Festivala je NVO SeaRock

Najčitanije