15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotorski klanovi nastavljaju obračune – novi pokušaj ubistva

Kotor - foto Boka News
Kotor – foto Boka News

Još jedna pucnjava dogodila se sinoć u Kotoru. Kako je saopšteno iz OKC Uprave policije, oko 23 sata u naselju Dobrota, kod cafea Venecija, neimenovana osoba pucala je u Miloša Radonjića (30) koji se nalazio u vozilu marke Audi A8.

Radonjić je prošao nepovrijeđen zahvaljujući tome što mu je vozilo blindirano, piše Pobjeda. Napad se dogodio nedaleko od Radonjićeve kuće.U vozilo je ispaljeno najmanje 10 metaka iz pištolja, a za napadačima se traga.

Radonjić je na meti bio i prije nešto više od 10 dana, 19. maja, kada su ga napadači sačekali ispred njegove kuće. On je parkirao automobil i tada su ga iz mraka zasuli mecima, dok je još bio u vozilu. Ranjen je u glavu i vrat, ali mu život nije bio u opasnosti. Uspio je da pobjegne i da se sakrije u dvorište jedne od obližnjih kuća gdje ga je policija i zatekla.Tokom uviđaja pronađeno je devet čaura, a Radonjić je istražiteljima ispričao da nije vidio ko je pucao.Radonjić je posljednih pet godina bio u zatvoru, a na slobodu je izašao u februaru. Osuđivan je za nasilničko ponašanje i šverc droge. Prema podacima iz policije, blizak je saradnik Slobodana Kašćelana, koji se u evidencijama istražitelja tretira kao bezbjednosno interesantna osoba.

Najčitanije