Kotorski karneval – Program

Krinka Photo: Boka News
Krinka Photo: Boka News

Kotorski karneval svečano će biti otvoren u subotu 14. februara u 19 sati, u velikoj Sali centra za Kulturu Kotor. U sklopu karnevalskog programa, planiran je dječiji maskenbal na Prčanju istog dana 14.februar od 15 sati.

Dječiji maskenbal u Mjesnoj zajednici Škaljari 15. februara u 14 sati.Karnevalsko veče sa Art grupom Montenegro – koncert, Kulturni centar Kotor, 15. februar 18 sati.

Koncert pod maskama u crkva Svetog Duha 17. februar 19 sati.

Kotor, srijeda, 18 februara abrum i karnevalska papalada.

Četvrtak 19. februar 19 sati Štuk i pitura ke bela figura ŠC Kamelija.

Veliki maskenbal, biće organizovan  u petak, 20. Februara, u sali Poslovnog centra „Vukšić“ na Radanovićima početak u 21 sat, uz bend Lungo Mare.

Istog dana od 19,30 Školski maskembal sala Srednje pomorske škole.

U subotu 21.februara, od 15 sati tradicionalni prčanjski karneval, a od 18 sati samostalni koncert mažoretki „Fešta“ Kulturni centar Kotor. Od 22 sata maskembal u diskoteci Maximus.

Vrhunac fešti je karnevalska povorka glavnom gradskom  ulicom, u nedjelju, 22. februara u 14 sati. Fešta se nakon suđenja  i spaljivanja, glavnog krivca za sve loše u Kotoru, se nastavlja koncertom Jelene Rozge na Trgu od Oružja.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.