Kotorske kiše najbolja maska

Kotorske Kiše
Kotorske Kiše

U sklopu tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala, u petak 20. februara u PC “Vukšić” održan je  maskenbal. Oko 150 maskiranih sa brojnim gostima, uživali su u dobrom raspoloženju i štimungu koji su stvorili VIS Tri kvarta i Lungo mare.

Žiri je trebao da podjeli nagrade za 3 grupne i 3 pojedinacne maske. Medjutim, zbog originalno uradjenih i fantasticnih kreacija, žiri je podijelio 11 novčanih nagrada.

Nagrada publike u iznosu od 300 eura  i nagrada žirija  od 700 eura pripala je grupnoj maski “Kotorske kiše”.

Drugo  mjesto osvojila je  maska “Panjevi” i  500 eura, a  treće mjesto i 400 eura pripalo je maski pod nazivom “Lotosi”.

Panj
Panj drugo mjesto

Po 300 eura dobile su grupne maske: “Šah”, “Pinokio”, “Medenjaci” i “Doktor”. Od pojedinačnih maski, po odluci žirija, po 100 eura dobile su maske “Kotorske štrige”, “Pajaci” i “Venecijanke”.

Lotosi
Lotosi treće mjesto

Žiri je radio u sastavu: Luka Knezovic – kapo karnevala i predsjednik žirija, Milos Dzeverdanovic, predsjednik Organizacionog odbora kotorskog karnevala, Mirza Krcic, clan Organizacionog odbora i Tanja Doncic.

Organizator JU Kulturni centar “Nikola Đurković, suorganizator TO Kotor, a pokrovitelj Opština Kotor.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.