15 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotoranin pobjegao iz stanice, komandir smijenjen, policajac uhapšen!

Kotor - foto Boka News
Kotor – foto Boka News

Uhapšeni Kotoranin i pripadnik škaljarskog klana Jovan Jovanović pobjegao je večeras oko 19 sati iz policijske stanice u Kotoru, a policajac M.B. iz Tivta koji je bio zadužen da ga čuva je uhapšen, zbog sumnje da mu je pomogao da pobjegne, saopštila je Uprava policije.

Zbog bjekstva opasnog člana “škaljaraca” policija je večeras blokirala cijeli Kotor, a gotovo da nije bilo raskrsnice niti ulice u koju policija nije zašla kako bi pokušali da ga pronađu.

Zbog neviđene bruke u Kotoru direktor policije Slavko Stojanovć je odmah smijenio komandira Stanice policije Kotor Marka Miškovića, dok je policajcu Bujišiću naređeno da razduži službeni poštolj i značku.

Nakon nesvakidašnjeg događaja  tužilac je dao naredbu za hapšenje Bujišića, kojem su kolege lisice na ruke stavile oko 22.30 satri u Tivtu.

“Direktor UP je odmah po saznanju za događaj naložio smjenu M.M, komandira Stanice policije OB Kotor, koji je pretpostavljeni policijskom službeniku M.B. i koji je bio zadužen za organizaciju rada po toj liniji. Nadležni tužilac je oko 22,30 časova naložio da se M.B. liši slobode, zbog sumnje da je J.J. omogućio bjekstvo iz policijskih prostorija. M.B, sa mjestom stanovanja u Tivtu, je potom lišen slobode. Mjere i radnje na pronalasku i lišenju slobode J.J. su u toku”, saopštila je oko 23.30 Uprava policije.

Jovanović je navodno iz stanice pobjegao dok je koristio toalet, a za njim se intezivno traga.

Jovanović je juče uhapšen nakon što je prilikom pretresa više stanova i blindiranih vozila u vlasništvu braće J.i I . Vukotić pronađeno oružje, municija i drugi predmeti.

 

Najčitanije