Kotor – uređivali bolnički park

Sa akcije u parku bolnice Kotor

Radnici i operativa Komunalnog preduzeća iz Tivta minulog vikenda su na poziv direktora Opšte bolnice Kotor dr Ivana Ilića, orezivali stabla i uređivali bolnički park.

Prema riječima direktora Komunalnog Tonka Lukšića, ova akcija organizovana je u znak zahvalnosti za sve ono što su Opšta bolnica Kotor i njeno osoblje do sada uradili za radnike tog preduzeća.

Sa akcije u parku bolnice Kotor

Sa stabala u bolničkom praku, visokih preko 20 metara, u značajnoj mjeri je skinuta krošnja, a dva stabla su u potpunosti uklonjena jer su bila osušena, odnosno trula u sredini debla, pa je prijetila opasnost da padnu.

Inače, uprava Opšte bolnice Kotor do sada je pored niza aktivnosti na unapređenju opremljenosti i uređenju objekata te zdravstvene ustanove, značajnu pažnju poklonila i hortikulrturnom uređenju nekada reprezentativnog i velikog bolničkog parka, a očišćen je i osposobljen jedan broj starih bunara u parku koji služe za navodnjavanje biljaka.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.