11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: Ukrao kutiju sa donacijama iz “Kamelije” – kamere ga snimile

Iznosi kutiju iz Kamelije

Iz Šoping centra “Kamelija” u Kotoru podnijeli su prijavu protiv muškarca, koji je snimljen kako u nedjelju iz zgrade iznosi kutiju za prikupljanje pomoći za liječenje Petra Kašćelana.

Uprava robne kuće na Facebooku je objavila kako su dokazi koji mogu pomoći u otkrivanju počinioca – snimak sa nadzorne kamere, fotografija počinioca kao i kutija koja je nađena u rijeci, predati policiji, te da se nadaju da će to pomoći da počinilac bude identifikovan.

“Ovo nije prvi put da se novac u ŠC ‘Kamelija’ namijenjen u humanitarne svrhe prikuplja u kutiji za donacije i dugujemo veliku zahvalnost građanima koji se uvijekodazovu i pomognu da akcija bude što uspješnija, ali ipak nažalost, ima i onih koji su spremni na sve pa i na krađu novca koji je namijenjen liječenju djeteta”, navodi se u objavi na Facebooku.

Iz “Kamelije” mole sve koji imaju informaciju o osobi sa fotografije, da kontaktiraju policiju, kako bi počinilac što prije bio pronađen.

Lopov ulazi u Kameliju

Petar Kašćelan je prijevremeno rođeni dječak iz Kotora. Prijevremeno rođenje ostavilo je trajne posljedice na njegovo zdravlje. Porodici se ukazala prilika za izliječenjem na privatnoj klinici “Live hospital” u Turskoj, metodom presađivanja matičnih ćelija.

Za sve to roditeljima je potrebna finansijska pomoć od 32.000 eura.

Pomoć za Petra je prikupljana i uplatama na žiro račun: 510230798423003143, kod Crnogorske komercijalne banke.

Najčitanije