12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: U toku velika akcija policije

Na meti pripadnika specijalne jedinice i kotorske policije  su se našle osobe koje su  označene kao bezbjednosno interesantna lica.

Kotor - kamere
Kotor – kamere

U Kotoru je u toku velika akcija policije, na meti pripadnika specijalne jedinice i kotorske policije  su se našle osobe koje su  označene kao bezbjednosno interesantna lica, javlja RTCG.

Detalji akcije još nijesu saopšteni.

Ovo nije prvi pretres u Kotoru. Ranije, nakon eskalacije sukoba zaraćenih kriminalnih klanova policija i njene specijalne jedinice boravile su u tom gradu s ciljem da očuvaju bezbjednost građana, što nije dalo rezultate jer je prije sedmicu u kotorskom naselju Muo počinjeno u posljednih desetak godina najbrutalnije mafijaško ubistvo, kada su bombom raznijeti Goran Biskupovic, koji je važio za člana takozvanog škaljarskog klana  i Miloš Bošnjak, za kog se vjeruje da je samo bio u društvu Biskupovića.

Danilović: Nećemo imati mira dok ne uhapsimo vođe kriminalnih grupa

Sve dok se vođe organizovanih kriminalnih grupa na crnogorskom primorju i u Crnoj Gori ne izvedu pred lice pravde, neće biti mira, poručio je ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović.

On je, govoreći o ubistvima u Kotoru i Baru, kazao da je u petak poslao zvaničan dopis predsjedniku Vlade, odnosu predjedniku Vijeća za nacionalnu bezbjednost, Milu Đukanoviću i obrazložio zašto smatra da je potrebno ponovo sazvati sjednicu tog tijela.

Goran Danilović
Goran Danilović

“Sve dok se vođe organizovanih kriminalnih grupa na crnogorskom primorju i u Crnoj Gori ne izvedu pred lice pravde, neće biti mira. Mnogo rizikujemo ne bude li svako radio svoj posao”, poručio je Danilović novinarima nakon obilaska novootvorenog call centra Ministrastva unutrašnjih poslova – 19820  (pozivom, saopštavanjem imena i prezimena, matičnog broja, ili smao datuma rođenja, čovjek će odmah dobiti informaciju gdje je njegovo biračko mjesto)

Najčitanije